Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Klasické

Počet nalezeného zboží: 67

Klasické baleríny

Hledáte pohodlnou alternativu k vysokým podpatkům? Sáhněte po klasických balerínách s kulatým nebo čtvercovým špičkou. Jsou lehké, elegantní a velmi ženské. Jsou to ideální volba pro milovnice romantických a jemných stylizací. Ale nejen to! Na stránce royalfashion.pl najdete baleríny v trochu více extravagantním provedení - v energetických barvách a s zajímavými potisky. Bez ohledu na to, zda preferujete minimalistické střihy nebo upřednostňujete odvážnější stylizace, určitě v našem obchodě najdete model, který splní vaše očekávání.

Nabízíme černé klasické baleríny v nejoblíbenějších velikostech pro ženy. Zaručujeme bezpečné a rychlé dodání, stejně jako profesionální zákaznický servis. Srdečně vás zveme k pohodlnému online nakupování! Využijte snadného filtrování a třídění produktů. Najděte si boty ve své velikosti a vysněné barvě. Nemůžete se rozhodnout pro jediný pár? Děláme vše pro to, aby ceny v našem obchodě byly co nejvíce konkurenceschopné. Díky tomu můžete tvořit ještě zajímavější stylizace.

Od scénických bot k módnímu streetwearu

Inspirací pro designéry prvních balerínek byly klasické scénické boty s tvrdou sádrou na špičce, které umožňovaly tanečníkům provádět složité taneční figury. "Vlasti" balerínek jsou Spojené státy americké. Právě tam v místním krejčovském závodě vznikly první modely ne-scénických bot připomínajících broadwayské pointy s tvrdou sádrou.

Černé klasické baleríny si získaly největší popularitu v 50. letech 20. století. Jejich minimalistický styl se líbil americkým beatnikům, kteří zpochybňovali konzumní životní styl. Baleríny se rychle staly mainstreamem. Zamilovaly si je největší filmové hvězdy a ikony módy, jako Brigitte Bardot a Audrey Hepburn. Klasické baleríny, krátce poté, co "vystoupily" na velkém plátně, se objevily na ulicích největších světových metropolí. Nosily je nejen celebritky, ale také členky královské rodiny. V 80. letech 20. století fotila v balerínkách sama Lady Di, neboli princezna Diana. Dnes jsou černé klasické baleríny jedním z nejdůležitějších prvků módy streetwearu. Milují je téměř všechny ženy, bez ohledu na věk.

Klasické baleríny - nejoblíbenější druhy

Textilní

Baleríny vyrobené z přírodních textilních materiálů jsou skvělou volbou na jaro a léto. Téměř nic neváží a umožňují nohám dýchat, minimalizují riziko nadměrného pocení nohou. Jsou ideální pro dovolenou. Lehké plátnové klasické baleríny snadno sbalíte nejen do hlavního zavazadla, ale také do příručního. Budou se hodit jak k topu a džínovým kraťasům, tak k vzdušné boho šatičce.

Pletené

Klasické baleríny vyrobené z materiálů imitujících rostlinné vlákna jsou hitem posledních sezón. Jsou to modely, které se spojují s dovolenkovou ležérností a skvěle ladí s doplňky jako slámové klobouky a košíkové plážové tašky.

Z ekokože (imitace hladké kůže nebo semiše)

Stále více lidí se rozhoduje nepoužívat obuv vyrobenou z přírodní kůže a místo toho volí veganské alternativy. Ekologická kůže vyrobená z syntetických materiálů je mimořádně trvanlivá, odolná proti poškození a snadno se udržuje a téměř dokonale napodobuje přírodní kůži. V obchodě RoyalFashion najdete kromě modelů ve stylu hladké kůže také černé klasické baleríny imitující semiš s charakteristickým příjemným dotekem.

S čím nosit klasické baleríny?

S casual prvky šatníku

Váš šatník dominují klasické džíny, trička, topy a mikiny typu hoodie? Klasické baleríny jsou modelem i pro vás! Jsou to prvky, které dodají eleganci i nejobyčejnějšímu outfitu a zjemní jej a udělají ho ženským. Doporučujeme jak modely vyrobené z ekokože, tak textilní materiály. V obchodě RoyalFashion najdete boty v mnoha barvách: od klasických světle hnědých balerín na ploché podrážce po neonové nebo oranžové modely.

Hledáte casual alternativu k balerínám? V našem obchodě najdete módní espadrilky ve vintage stylu nebo univerzální mokasíny z ekokože.

S elegantními prvky šatníku

Lze vytvořit elegantní vzhled bez bot na vysokém podpatku? My to dokazujeme! Pokud si myslíte, že podpatky nejsou pro vás, sáhněte po klasických lakových balerínách na ploché podrážce s lehce špičatou špičkou. Je to model, který vypadá dobře jak s košilí a chinosy, tak s dámským oblekem. Look s balerínami v hlavní roli se skvěle hodí do kanceláře, kde platí smart casual dress code. Klasické baleríny můžete obléknout ke svým oblíbeným džínům, topu a saka. Pro elegantní stylingy doporučujeme modely v neutrálních barvách - černé, hnědé, šedé, modré nebo béžové.

Hledáte trochu formálnější alternativu klasických balerín? V našem obchodě najdete široký výběr lodiček na podpatku, které ladí s formálními prvky šatníku.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
pixel