Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Ženské žabky

Počet nalezeného zboží: 271

Ploché dámské pantofle - must-have na léto

Hledáte dokonalou obuv na léto? Takovou, kterou si obujete ke svým džínovým kraťasům, volnému boho šatičkám a elegantní úzké suknici? Pak ve vaší šatní skříni nesmí chybět ploché pantofle. Dovolená je časem aktivit na čerstvém vzduchu. Vysoké teploty přitahují nošení otevřené obuvi, která umožňuje nohám dýchat. Není divu, že snadno udržovatelné, lehké a stylové ploché pantofle jsou nejoblíbenějším letním střihem dámské obuvi. Zajišťují příjemný tepelný komfort a... umožňují předvést perfektní pedikúru!

V obchodě RoyalFashion naleznete obuv vyrobenou z kvalitních syntetických materiálů, včetně odolné gumy a elegantního ekosuede. Ve sportovním, ležérním i elegantním stylu. Na korkové podrážce, s vtipnými potisky, moderním prošíváním nebo bižuterními doplňky. Jaké si vyberete? To záleží pouze na vás! Nabízíme širokou škálu velikostí a mnoho barevných možností. Elegantní černou, jemnou béžovou, módní šedou nebo energickou červenou? Objednejte si ploché dámské pantofle ve své oblíbené barvě, které si můžete obout na pláž, do práce nebo na večerní procházku po pobřežní promenádě. Nemáte čas se seznámit s kompletním sortimentem našeho online obchodu? Využijte možnosti filtrování a řazení produktů. Díky tomu rychle najdete model ve své velikosti a nezmeškáte žádné novinky. A těch v našem obchodě rozhodně není nedostatek!

Ideální obuv na léto? Ploché dámské pantofle!

Proč jsou ploché pantofle nejlepší obuví na léto? Za prvé: můžete je nosit na nahou nohu. Díky tomu může kůže volně dýchat, což je zvláště důležité při vysokých teplotách. Za druhé: nevyžadují vázání. Díky tomu je lze rychle obout a svléknout. Jsou to modely, které se osvědčí při mnoha letních aktivitách u jezera, na pláži nebo u bazénu. Za třetí: pantofle dodávají dovolenkovému stylu ležérnost, o které sníme během zatažených zimních měsíců. Ploché pantofle jsou ideální volbou pro ženy, které preferují volné oblečení. Ale nejen pro ně! Myslíte si, že pantofle jsou typickou plaveckou obuví? Dokazujeme, že tomu vůbec nemusí být tak! Celebritky, modelky a influencerky se s tímto střihem pyšně prezentují nejen na dovolených. Chiara Ferragni, Lara Gessler, Jessica Mercedes nebo Julia Wieniawa si hrají s barvami a střihy, kombinují své oblíbené ploché pantofle s ležérními a elegantními kousky šatníku. Když se podíváme na jejich stylizace, můžeme říci jen jedno: wow! I vy můžete vytvářet neobvyklé kombinace a stylizovat pantofle různými způsoby. Nemáte čas sledovat nejnovější trendy? Nemusíte! Stačí se podívat na stránku royalfashion.pl a inspiraci a výběr sortimentu nechte na nás.

V naší nabídce najdete kromě klasických pantoflí vyrobených z voděodolné gumy, které jsou ideální volbou na pláž, také elegantnější modely, které můžete nosit s oblíbenou sukní nebo šaty. Místo tradičních pantoflí dáváte přednost žabkám? V obchodě RoyalFashion si můžete objednat módní a pohodlné modely se šlapkou mezi prsty nebo stylové sandály na vysokém nebo plochém podpatku - ideální na svatbu nebo nošení každý den.

Ploché dámské pantofle - hitem dovolenkových stylizací

Pakujete kufry na dovolenou? Ve vašem zavazadle nesmí chybět lehké a pohodlné pantofle bez podpatku. Jsou to must-have letních outfitů. Pokud vám záleží na vysokém komfortu nošení, vsaďte na modely s lehce tvarovanou podrážkou a nastavitelným popruhem, který vám umožní přizpůsobit obuv tvaru nohy. Ploché dámské pantofle snadno se vejdou do příručního zavazadla a vezmete je s sebou na řecký ostrov nebo pobřežní promenádu u Baltského moře.

V naší nabídce najdete kromě klasických hladkých pantoflí i modely inspirované nejnovějšími trendy. Ploché pantofle s reliéfem nebo prošívané? Jsou to modely, které se hodí do různých stylizací, nejen ležérních, ale také elegantních. Zamilovaná do romantických outfitů na každý den? V RoyalFashion si můžete objednat ploché dámské pantofle s látkovými doplňky, například jemnou mašlí. Ráda se bavíte módním světem a inspirují vás streetwearové trendy? Vsadte na holografické pantofle s tlustou podrážkou.

V naší nabídce nesměly chybět modely s korkovou podrážkou, které nosí nejen influencerky, ale také obyvatelky největších světových metropolí. Korková podrážka skvěle zapadá do ekotrendů. Je nejen módní, ale také velmi odolná a pohodlná.

Elegantní ploché dámské pantofle pro pracovní stylizace

Zajímá vás, zda budou pantofle ladit s vaším oblíbeným letním šaty? V našem obchodě si můžete objednat modely vyrobené z ekologických materiálů, které věrně napodobují přírodní kůži. Pokud platí v vaší kanceláři neformální dress code, ploché pantofle z ekosuede můžete obout k elegantní úzké suknici, topu a saku. Máte ráda nošení šperků? Vsadte na pantofle s bižuterními ozdobami. Díky tomu vyniknete! V obchodě RoyalFashion si můžete objednat originální pantofle osázené perličkami a zirkony. Měkké, pohodlné a tiché mokasíny nebo espadrilky budou kancelářskou alternativou k pantoflím. U nás si můžete objednat obuv pro každou letní stylizaci.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel