Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Běžecké boty

Počet nalezeného zboží: 28

Ugly shoes – objevte fenomén nejmodernější obuvi posledních sezón

Móda je tu pro zábavu. Experimentování a vytváření originálních kombinací. To dobře vědí příznivkyně ugly shoes. Tento výraz, který se trvale přilepil na některé tenisky se charakteristickou objemnou podešví. Ugly shoes, doslova „ošklivé boty“, jsou poklonou fanouškům streetwearu, kteří rádi manifestují svou individualitu skrze oblečení. Ugly shoes, někdy také přezdívané daddy shoes, si zamilovaly modelky, influencerky a filmové hvězdy.

Hledáte boty, které budou zdůrazňovat váš osobní styl? Milujete výrazné outfitové kombinace a nebojíte se originálních barevných spojení? Ugly shoes jsou model stvořený právě pro vás. V našem online obchodě najdete kultovní boty inspirované módou 90. let, které opět vládnou na ulicích největších světových metropolí. Najděte si svou velikost pomocí snadno použitelných filtrů. Máte omezený rozpočet? Omezte své hledání a vyberte si správný cenový rozsah. Nakupujte nejmodernější boty za atraktivní ceny na www.royal-fashion.cz.

Proč svět vzal ugly shoes tak na milost?

Jak se stalo, že velké, neohrabané a extravagatní boty získaly tak obrovskou popularitu po celém světě? První modely ugly shoes se objevily v 90. letech 20. století. Rychle se staly nejžádanějším kouskem oděvu. Skvěle vystihly atmosféru 90. let, kdy se mnoho směrů setkalo a často vytvořilo výbušné směsi. Charakteristická tlustá podešev, která mění proporce postavy, a barevné vložky se staly příležitostí pro projev vlastního já. I když po několika letech ugly shoes upadly v zapomnění, dnes se znovu vracejí na ulice a hostí se na nejslavnějších přehlídkových molech.

Módu na ugly shoes obnovila v roce 2017 španělská módní značka Balenciaga. Unisexové boty s neuvěřitelně vysokou podeší získaly srdce dalších generací. Musíme přiznat, že ugly shoes pro ženy nemají konkurenci v pohodlí nošení. Silná podešev skvěle tlumí otřesy a váha těla se rovnoměrně rozkládá po celé délce chodidla. Proto po ugly shoes sáhají sportovci a lidé, kteří vedou aktivní životní styl. Časté cestování a nutnost neustálého přesouvání z místa na místo měly velký vliv na nárůst popularity tohoto střihu. Neméně důležitým faktorem byl také aspekt nezávislosti a potřeba projevit svou osobnost. Návrháři ugly shoes se vycházejí vstříc očekáváním uživatelů a sází na nečekaná barevná spojení. Sportovní obuv s charakteristickou tlustou podeší se, stejně jako v 90. letech, stala způsobem, jak manifestovat nový, trochu bouřlivý a sebekritický přístup k módnímu stylu a nejnovějším trendům.

Ugly shoes – dámské boty stvořené pro casual stylizace

Streetwearová móda miluje elegantní nonšalanci a je založena na kontrastních prvcích. Tenisky s masivní podeší jsou ideální volbou pro casual stylizace. Skvěle vypadají s džíny, tričkem a mikinou typu hoodie. Ale nejen s tím! Dámské ugly shoes můžete kombinovat i s trochu elegantnějšími kousky oblečení, například s bavlněnými chinosy, saténovým topem a saka.

Díky vysoké podešvi a sportovnímu designu jsou ugly shoes stvořeny pro fyzickou aktivitu. Skvěle vypadají ve spojení s funkčním oblečením. Nemáte čas na skládání outfitu, ale rádi vypadáte stylově? Stačí, když si obléknete své oblíbené legínymikinu s prodlouženým zadkem. Ugly shoes dodají i těm nejobyčejnějším stylizacím originální vzhled.

Dámské ugly shoes můžete nosit po celý rok! Boty s nízkým svrškem, který sexy odhaluje kotník, jsou skvělou volbou na jaro a léto. Daddy shoes jsou hitem festivalové sezóny. Boty s masivní podeší můžete zkombinovat jak s boho šaty a slaměným kloboukem, tak se svými oblíbenými joggers s kapsami typu cargo. Nechcete se rozloučit se svým oblíbeným párkem ani na podzim a v zimě? V našem obchodě si můžete objednat ugly shoes se svrškem trochu vyšším a s umělým kožešinovým podšívkou. Jsou to ideální volba na podzim a zimu. Daddy shoes můžete zkombinovat jak s quilted bundou, tak s vlněným dvouřadým kabátkem.

Objednejte si své daddy shoes v obchodě RoyalFashion

Ugly shoes jsou jedním z nejvíce unisexových modelů obuvi. Jsou to ideální volba pro ženy, které rády začleňují do svých každodenních stylizací kousky oblečení, které jsou považovány za typicky mužské. V online obchodě royalfashion.cz najdete ugly shoes na ploché podešvi, na platformě nebo na klínku. Obuv, kterou objednáte na našem webu, je vyrobena kombinací ekokože, textilních materiálů a vysoce kvalitního umělého materiálu. Ačkoli mezi dostupnými modely dominují boty se šněrováním, nabízíme také boty na zapínání. S módními švy, barevnými vložkami inspirovanými módou 90. let nebo s lesklou nití? Vyberte si model, který nejlépe podtrhuje váš osobní styl! Nejmodernější obuv za atraktivní ceny najdete na www.royal-fashion.cz.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
Oteplování
Clean
Zobrazit všechny filtry
pixel