Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Denní tenisky

Počet nalezeného zboží: 498

Módní dámská obuv ve stylu casual

Nejraději nosíte klasické džíny a trička? Vedete aktivní životní styl a sázíte na prvky oblečení, které nezpůsobují nepohodlí během nošení? Ve vaší šatní skříni nesmějí chybět pohodlné boty ve stylu casual. Obuv pro každodenní aktivity jsou především tenisky, kotníčkové botysneakersypolobotky na ploché podrážce. Pokud hledáte modely, ve kterých se budete cítit nejen pohodlně, ale také stylově, vítáme vás na nákupy!

Na royalfashion.cz najdete široký výběr obuvi na každou příležitost. Dámské casual boty jsou k dispozici v mnoha střizích: od nadčasových tenisek s gumovou podrážkou po designové sneakersy, které vládnou na přehlídkových molech. Nabízíme boty vyrobené z kvalitní látky a ekokože. Elegantní černá nebo módní pastelová růžová? V našem online obchodě najdete dámské casual boty v mnoha barvách. Díky tomu je snadno sladíte s oblíbenými kousky oblečení. Využijte možností filtru, abyste našli svou velikost, barvu a střih. Hledáte nízké ceny? U nás je najdete po celý rok! Nemusíte čekat na sezónní slevy.

Dámské casual boty – nejoblíbenější druhy

Sneakersy

Sneakersy jsou nejoblíbenější sportovní obuví posledních sezón. Ačkoli byly navrženy pro profesionální sportovce, boty s tlustou, plochou podrážkou si získaly srdce filmových hvězd, influencerek a obyvatelek největších světových metropolí. Jejich největší výhodou je pohodlnost nošení. Na royalfashion.cz najdete široký výběr sneakersů: od klasických modelů po ty nejvíce avantgardní. Pro milovnice uvolněného stylu a stylových outfitů. Pokud se ptáte, jaké sportovní boty ve stylu casual jsou nejoblíbenější, odpověď je jediná: jsou to právě sneakersy!

Polobotky

Jsou to boty, jejichž svršek sahá maximálně po kotník. Mohou být ve sportovní nebo elegantní verzi. V našem online obchodě najdete polobotky vyrobené z textilních materiálů, ideální pro letní šaty nebo krátké šortky, a také z ekokože - do kanceláře nebo na nákupy. Mezi casualovými polobotkami najdete modely na zapínání nebo zapichování.

Tenisky a plátěnky

K nejpopulárnějším druhům každodenní obuvi pro ženy patří tenisky a plátěnky. Plátěné boty s gumovou podrážkou jsou skvělé pro mnoho každodenních aktivit, nejen sportovních. Tenisky a plátěnky jsou k dispozici v mnoha barvách: od klasické černé po energickou červenou. V našem online obchodě také nechybí nabídka pro milovnice pastelových odstínů.

Z čím kombinovat dámskou obuv ve stylu casual?

Styl casual je především spojen s pohodlnými kalhotami, volnými tričky a botami na ploché podrážce. Kalhoty s úzkými nohavicemi, top nebo tričko s názvem oblíbené kapely, kožená bunda a tenisky tvoří hotovou každodenní stylizaci. Tenisky můžete nosit nejen na posilovně, kombinováním s funkčním oblečením, ale také na neformální setkání, při kterém si můžete vzít saténový top, sako a džíny.

Dámskou botu ve stylu casual můžete snadno kombinovat s mnoha kousky oblečení, včetně těch, které jsou považovány za typicky elegantní. Jak vytvořit stylizaci smart casual? Pokud ve vaší firmě neplatí přísný dress code, můžete si slip-on polobotky obléknout s topem a sako typu blazer nebo s chinosy a svetrem s rolákem, vytvářející neformální, ale zároveň elegantní každodenní stylizaci. Pro smart casual stylizaci vřele doporučujeme slip-on modely, které můžete nosit na bosou nohu nebo s tenkou ponožkou.

Máme dobrou zprávu pro ty dámy, které si nedovedou představit jaro a léto bez boho šatů a mini sukní! Návrháři oděvů podporují módní experimenty. Oblíbené plátěnky nebo tenisky můžete kombinovat nejen se kalhotami, ale také s ženskými kousky oblečení. Tenisky s tlustou podrážkou, oversized maxi sukní s rozparkem a krátký top tvoří hotovou stylizaci na hudební festival pod širým nebem. Sportovní boty ve stylu casual se osvědčí i během dovolené, kdy je komfort nošení zvláště důležitý.

Boty casual na každou příležitost – objednejte si svůj model na royfal-fashion.cz

Nemáte čas nakupovat v kamenných obchodech? Vítejte ve světě rychlých a pohodlných online nákupů! Bez ohledu na to, zda preferujete klasické střihy nebo milujete originální doplňky, v RoyalFashion najdete boty, které splní vaše očekávání nejen co se týče vzhledu, ale také pohodlí. U nás najdete boty ve stylu casual na každou příležitost: do práce, do posilovny nebo na nákupy. Oblíbené tenisky, sneakersy nebo polobotky můžete nosit nejen v jarní a letní sezóně, ale také na začátku podzimu. Modely s vysokým vrchem a přidaným tepelným zateplením se osvědčí i v případě bezsněžné zimy. Nakupováním na royalfashion.cz si můžete po celý rok pořídit za atraktivní ceny, nejen během výprodejů. Díky tomu si můžete dovolit koupit několik párů bot, které můžete snadno kombinovat s různými kousky oblečení. Využijte pohodlného a rychlého doručení ať už domů nebo do výdejního místa.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
Oteplování
Clean
Zobrazit všechny filtry
pixel