Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Plátěnky

Počet nalezeného zboží: 234

Dámské tenisky - streetwearová klasika v moderní verzi na Royal Fashion

Perfektní boty pro každodenní aktivity? Tenisky! Jedná se o jeden z nejoblíbenějších stylů neformální obuvi. První boty s charakteristickou gumovou podrážkou, dlouhými tkaničkami a kulatou špičkou vznikly na počátku 20. století. Přestože byly určeny pro profesionální sportovce, dnes plátěné tenisky najdete na módních molech i v ulicích největších světových metropolí. Tenisky jsou základem ležérních jarních, letních a podzimních stylizací. Tento střih si oblíbili módní návrháři i největší hvězdy kinematografie a internetu.

V obchodě RoyalFashion najdete široký výběr sportovní obuvi: od klasických šněrovacích modelů až po originální slip-on tenisky na platformě. Hladké, prolamované a se šperky. Najděte boty ve vaší velikosti pomocí možností filtrování a třídění. Nabízíme lehkou, plátěnou obuv pro každou ženu za konkurenční ceny. Nenechte si ujít novinky a mimosezónní výprodeje!

Klasické šněrovací tenisky

Hledáte boty pro každodenní ležérní styling? V obchodě Royal Fashion najdete klasické vysoké tenisky se šněrováním. Boty jsou dostupné v mnoha barvách: od bílé a černé až po tmavě růžovou, tyrkysovou a fialovou. Pokud rádi střídáte doplňky, ujistěte se, že ve vašem šatníku mají místo boty v mnoha barvách. Tenisky jsou perfektním doplňkem k ležérnímu stylingu s džínami v hlavní roli. Černé dámské tenisky nesmí chybět v šatníku každé ženy. Můžete je kombinovat s tmavými i světlými kusy oblečení - jak květinovou sukní, tak bavlněnými khaki šortkami. Své oblíbené tenisky můžete nosit střídavě se sportovní obuví .

Obujte si tenisky

Tenisky bez tkaniček jsou na jaře a v létě velmi oblíbené. Nazouvací modely mají všitou gumičku, díky které se snadno nazouvají a svlékají. Tenisky na plochém podpatku jsou perfektní obuví pro řízení.

Nazouvací modely vypadají skvěle jak se sportovním, tak i o něco elegantnějším oblečením. Je perfektní volbou pro milovníky smart casual stylu. Oděvní návrháři vybízejí k módním experimentům a volnému kombinování různých prvků oblečení. Pokud ve vaší kanceláři není přísný dress code, můžete si do práce nosit své oblíbené tenisky a kombinovat je s takovými kusy oblečení, jako je košile, sako nebo tužková sukně.

Máte rádi boho doplňky? V obchodě Royal Fashion najdete módní tenisky s prolamovanými vsadkami, které skvěle vypadají k šatům ve vintage stylu. Toto je návrh pro ženy, které mají rády romantické stylizace, ale ocení pohodlí při nošení. Slip on tenisky můžete nosit naboso nebo s tenkou a nízkou ponožkou.

Dámské tenisky na jaro a léto

Jaké boty nesmí chybět ve vašem jarním a letním šatníku? Tenisky! Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších střihů. Lehké, pohodlné a nadčasové boty, které využijete téměř při každé příležitosti. Je perfektní volbou pro ženy, které se nejlépe cítí ve sportovních stylizacích.

Dokazujeme, že i v teniskách můžete vypadat žensky! V našem internetovém obchodě najdete boty, které se perfektně hodí k letním šatům. Své oblíbené tenisky na platformě můžete nosit k malým černým šatům a maxi sukni pro nonšalantní a přitom sexy vzhled.

Na jaře a v létě jsou nejoblíbenější modely v pestrých barvách, které skvěle ladí s prázdninovými stylizacemi. V naší prodejně najdete bílé dámské tenisky, které jsou skvělým základem pro módní experimenty. Na léto doporučujeme především boty s nízkým svrškem, který odhaluje kotník. Nízké tenisky lze nosit s ponožkami nebo s bosou nohou.

Originální tenisky na platformě

Líbí se vám vyčnívat? Vsadíte na originální doplňky, které dodají vašemu stylingu dráp? V internetovém obchodě royalfashion.pl si můžete na platformě objednat módní tenisky. Díky silné podrážce si můžete přidat pár centimetrů na své výšce. Vysoké tenisky jsou hitem festivalového stylingu. Jsou nejen extrémně módní, ale především pohodlné.

Vysoké dámské tenisky na podzim

Tenisky jsou perfektní boty pro podzimní stylizace. Můžete je kombinovat s prošívanou bundou nebo krátkým kabátem. V naší nabídce najdete obuv s vysokým svrškem a dodatečnou izolací, která dobře poslouží při podzimních a zimních procházkách. Na podzim doporučujeme především modely se silnou podrážkou z kvalitního plastu. V podzimní a zimní sezóně jsou nejoblíbenější modely v takových barvách, jako je khaki, hnědá, tmavě modrá nebo černá. Alternativou ke teniskám mohou být teplé a elegantní boty .

Jak si objednat dokonalé dámské tenisky pro každodenní styling?

Zveme vás, abyste se seznámili s celým sortimentem našeho internetového obchodu www.royalfashion.pl , kde si můžete objednat tenisky pro každodenní aktivity. Nabízíme boty v nejoblíbenějších dámských velikostech a mnoha stylech: od nesmrtelné klasiky až po nejmódnější potisky.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
Oteplování
Clean
Zobrazit všechny filtry
pixel