Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Bazénové pantofle

Počet nalezeného zboží: 56

Dámské bazénové sandály pro milovnice vodních aktivit a plážové módy

Cítíš se na bazénu jako ryba ve vodě? Nedokážeš si představit letní odpočinek bez každodenních návštěv na pláži? Ve tvém šatníku by neměly chybět bazénové sandály. Hladké nebo s originálním potiskem? Klasické nebo na platformě? V naší nabídce najdeš široký výběr stylů, barev a velikostí. Dokazujeme, že bazénové sandály nemusí být nudné! Pokud ráda vynikáš a cítíš, že na bazénu máš omezenou možnost vytvářet originální stylizace, sáhni po dámských bazénových sandálech s zajímavými dovolenkovými potisky.

Hledáš boty v konkrétní barvě nebo v určité cenové kategorii? Využij filtraci, kterou najdeš nad produkty. Blíží se termín dlouho plánované dovolené a nemáš čas chodit po obchodech? Nezapomeň, že nabízíme rychlé doručení na výdejní místo nebo na určenou adresu. Objednávej bazénové sandály rychle a pohodlně online.

Dámské bazénové sandály - na co se zaměřit při výběru?

Začněme od zjevných věcí: bazénové sandály musí být odolné vůči vlhkosti. Nejlepším řešením budou modely vyrobené z voděodolného a mechanicky odolného umělého materiálu. Při výběru bazénových sandálů se zaměř na to, co ti nejvíce padne do oka, tedy na střih a barvu, ale také na konstrukci boty a druh materiálu, který se při její výrobě použil. Protiskluzová podrážka brání nechtěnému uklouznutí, což je na bazénu snadné! Dámské bazénové sandály by měly být také snadno udržovatelné. Měj na paměti, že bazénové boty jsou neustále ve styku s vodou, což může ovlivnit jejich životnost. Boty do bazénu z umělého materiálu snadno očistíš vlhkým hadříkem a jemným čisticím prostředkem. Díky tomu ti vydrží déle než jednu sezónu.

Dámské bazénové sandály by měly být také pohodlné. Nesmí tlačit na nohy, ale také nesmí snadno sklouzávat. Měj na paměti, že na bazénu je důležité dbát zvláštní péče o hygienu nohou. Proto nikdy neoblékej bazénové sandály na mokré nebo vlhké nohy. Tím minimalizuješ riziko vzniku bolestivých odřenin a puchýřů, stejně jako vzniku některých chorob.

Mnoho lidí využívá bazén po celý rok, nejen v létě. Pokud si nedokážeš představit odříznout se od plavání během podzimní a zimní sezóny, postarej se o to, aby ve tvém šatníku nechyběly pohodlné bazénové sandály, které ti zajistí ochranu nohou při pohybu na plaveckém bazénu.

Dámské bazénové sandály - must have na cestování

Chystáš se na dovolenou? Ve tvém zavazadle nesmí chybět bazénové sandály, které ti poskytnou svobodu při používání sprchy v hotelu a ochrání tvé nohy před plísňovými infekcemi na bazénu. Pohodlné sandály na ploché podrážce jsou nezbytným prvkem pro plážový pobyt. Odřené nohy nebo kožní onemocnění rozhodně nepatří mezi příjemné dovolenkové překvapení. Bazénové sandály jsou lehké a nezabírají mnoho místa. Snadno je umístíš do batohu, kufru nebo plážové tašky.

Jedeš na několikadenní služební cestu? Plánuješ pobyt v sanatoriu nebo jiném zdravotnickém zařízení? Pohodlné dámské bazénové sandály ti usnadní používání koupelny v hotelu a volné pohybování po objektu.

Dámské bazénové sandály - nejen na bazén!

Funkčnost není vše! Dámské bazénové sandály jsou jedním z klíčových prvků dovolenkového šatníku. Je proto vhodné vybrat takový střih, barvu a vzor, který odpovídá našim preferencím. Je dobré také zvolit sandály, které barevně ladí se plavkovým oblečením. To bude určitě nejčastější kombinace! V naší nabídce najdeš modely s bižuterními doplňky - krystaly, perlami a zirkony. Je to návrh pro milovnice volných dovolenkových outfitů. Originální bazénové sandály se zdobením můžeš nosit na večerní plážovou party. Hledáš nápad na rychlou, ale efektní party stylizaci? Sáhni po jednodílném plavkovém oblečení s výstřihem na zádech, maxi sukní s rozparkem a sandálech na platformě. To je hotová stylizace, která ti poskytne pohodlí a nadšené pohledy!

V RoyalFashion objednáš bazénové sandály v mnoha barvách. Kromě klasické černé najdeš také modely v módních pastelových odstínech. V naší nabídce nechybí ani sandály s květinovými potisky, které skvěle ladí s letními kousky z garderoby.

Léto je čas, kdy můžeš skládat svou stylizaci s větším nonšalancem. Dámské bazénové sandály jsou k dispozici v mnoha barvách: od decentní černé po energickou červenou a ženskou růžovou. Jsou to prvky šatníku, pomocí kterých můžeš vyjádřit svou osobnost. Pokud máš ráda módní experimenty, jistě se ti budou líbit sandály ve fialové nebo oranžové barvě. Upřednostňuješ doplňky v univerzálních barvách? Sáhni po modelech v černé, bílé, béžové nebo kamelové barvě. Bazénové sandály můžeš nosit jako alternativu k tradičním pantoflím.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel