Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Trenéři

Počet nalezeného zboží: 125

Dámské tenisky v každodenním a smart casual stylu

Nejvíce univerzální dámskou obuví? Tenisky! Jsou lehké, pohodlné a stylové. Hodí se k téměř každému casual outfitu. V obchodě Royal Fashion najdete šněrovací i slip-on modely, které jsou ideální nejen pro sportovní aktivity. Černé, bílé, nebo možná pastelové? Dámské tenisky jsou k dispozici v široké škále barev. Nabízíme boty vyrobené z moderních materiálů, včetně ekologické kůže a textilu, které zajišťují odolnost a pohodlí při nošení.

Hledáte boty v konkrétní velikosti nebo barvě? Využijte pohodlných filtrů, které naleznete nad produkty. Díky nim budou vaše nákupy rychlejší a pohodlnější. Najděte si levné a stylové tenisky, které můžete nosit k vašemu oblíbenému letnímu šatičkám, roztrhaným džínům a cyklistickým kraťasům.

Klasické tenisky se šněrováním pro každodenní aktivity

Jednou z největších výhod sportovní obuvi na gumové podešvi je pohodlí. Tenisky jsou oblíbeným typem obuvi pro všechny ženy, které vedou aktivní životní styl. Plochý podpatek poskytuje správnou oporu pro nohy po celé délce. Pokud hledáte boty, které budete moci nosit po mnoho hodin denně bez obav o otěru, puchýře nebo nepříjemný zápach, sáhněte po lehkých plátěných teniskách.

Máte ráda pohodlnou obuv, ale nechcete se vzdát trochu elegantnějšího oblečení? Tenisky se hodí k mnoha kouskům z garderoby. Můžete je volně kombinovat s krátkými šortkami, džíny a funkčním oblečením. Jsou to ideální boty na jarní procházku. Ale nejen to! Přesvědčte se, že vaše oblíbené tenisky vypadají stejně dobře ve spojení s košilí a sako. Je to návrh pro ženy, které pracují například v kreativním odvětví a chtějí svému vzhledu přidat trochu nonšalanci. Hledáte boty s nízkou tkaničkou, které si můžete obléknout do smart casual outfitu? Nabízíme také měkké a pohodlné mokasíny a elegantní polobotky s nízkým podpatkem.

Nechcete se vzdát svých oblíbených bot, ale přemýšlíte, jak osvěžit svůj outfit? Vsadte na barevné tenisky! Žluté, červené, tyrkysové, nebo možná fuchsiové? V obchodě RoyalFashion najdete modely v mnoha barvách a odstínech. Díky tomu snadno najdete tenisky, které nejlépe ladí s ostatními kousky ve vašem šatníku.

Šněrovací tenisky jsou nejoblíbenějším modelem dostupným v našem internetovém obchodě. Skvěle sedí na nohu. Jsou ideální jako náhradní obuv pro řízení automobilu a pro fyzickou aktivitu s mírnou intenzitou.

Wsuvné tenisky typu slip on

Hledáte alternativu klasických tkaničkových tenisek? Sáhněte po slip on modelech. Tenisky typu slip on můžete nosit buď se stopkovými ponožkami, nebo na boso. Lehké, pohodlné a snadno nasazovatelné tenisky jsou ideální volbou pro dovolenou. V našem obchodě najdete modely, které budou skvěle vypadat jak s kraťasy, tak s volným šaty v boho stylu. Velkým hitem letních outfitů jsou tenisky s propracovanými vyříznutími. Mezi našimi nabídkami nechybí ani boty pro milovnice extravagantních doplňků. Nabízíme originální tenisky zdobené syntetickými kameny imitujícími diamanty, které září každým krokem. Boty s bižuterními prvky si oblíbili hvězdy a jejich stylisté. Stejně rády je nosí i obyvatelky největších světových metropolí.

Bílé tenisky - dokonalé doplnění letních outfitů

V létě se rádi oblékáme do světlých oděvů. Pastelové barvy dominují v letních outfitech. Slunečnicová žlutá, lososová nebo liliová? Bez ohledu na to, jakou barvu preferujete v létě, bílé tenisky budou skvělou základnou pro módní experimenty. Plátěné tenisky je snadné udržovat čisté. Stačí teplá voda, jemný čistící prostředek a měkký hadřík.

Univerzální černé tenisky

Hledáte pohodlnou obuv, která bude ladit s téměř každým casual outfit? Sáhněte po klasických černých teniskách se šněrováním. Jsou vhodné jak k roztrhaným džínům, legínám, kraťasům, romantickým šatům, tak i úzkým sukničkám. Černé tenisky se hodí jak do letních, tak i podzimních outfitů.

Jaké dámské tenisky si vybrat na jaro/léto?

Pokud, stejně jako my, milujete boty a rády kombinujete různé kousky oblečení, doplňte svou garderobu o několik párů, například černé tenisky na každodenní procházky a barevné plátěné tenisky na festival venku, které ještě lépe vyjadřují vaše emoce. Děláme vše pro to, aby ceny v našem obchodě vás příjemně překvapovaly. V Royal Fashion probíhají výprodeje po celý rok. Díky tomu snadno najdete pohodlné a stylové boty, které se vejdou do vašeho rozpočtu.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel