Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Žabky

Počet nalezeného zboží: 7

Dámské žabky - pohodlná a stylová obuv na léto pouze na www.royal-fashion.cz

Žabky jsou mimořádně populární nejen díky své pohodlnosti, ale také díky jejich všestrannosti a charakteristickému designu. Skvěle ladí jak k plážovým outfitům, tak k casualovým nebo elegantním stylizacím. Ať už vyrazíš na dovolenou na moře, procházíš se po městě nebo se setkáváš s přáteli, dámské žabky určitě dokonale doplní tvůj letní vzhled.

V nabídce obchodu RoyalFashion najdeš různé vzory a barvy dámských žabek, které ti umožní vyjádřit svůj styl. Pokud preferuješ minimalistická řešení, vyber si klasické jednobarevné žabky v neutrálních béžových, bílých nebo černých tónech. Pro ty, kteří chtějí zdůraznit svou osobnost, může být skvělou volbou vzorované žabky.

Pohodlné podrážky a přizpůsobené popruhy jsou dnes standardem ve výrobě dámských žabek, aby zajistily maximální pohodlí noze. Popruhy vyrobené z elastického materiálu nebo s koženými úpravami se perfektně přizpůsobí noze a nezpůsobují odřeniny ani nepohodlí.

Dámské žabky nejenže jsou esteticky příjemné, ale také praktické. Jsou lehké, což usnadňuje jejich nošení a balení na cesty. Navíc materiály, ze kterých jsou vyrobeny, umožňují snadné udržování čistoty, proto jsou skvělou volbou na pláž či bazén.

Dámské žabky nejen na pláž!

Žabky jsou must have v ženské šatní skříni. Jsou lehké, pohodlné a stylové. Hodí se k téměř všem letním stylizacím. Můžeš je nosit každý den, ať už sáhneš po sportovních kraťasech nebo více ženských kouscích jako jsou sukně nebo šaty. Dámské žabky jsou k dispozici v mnoha barvách - od klasické černé po tajemnou zelenou nebo módní fuchsii.

Plánuješ nákup bot na letní výlet? Nebo hledáš pohodlnou domácí obuv, která ti zajistí v létě odpovídající tepelný komfort? V obchodě RoyalFashion najdeš široký výběr plážových modelů a mnoho dalšího! Kromě klasických žabek máme také modely s mašlemi a zdobením. Jsme přesvědčeni, že v nabídce našeho online obchodu najde každá žena model pro sebe. Nabízíme boty v nejoblíbenějších dámských velikostech pro milovnice stylu a pohodlí. Využij pohodlného filtrování, díky kterému rychle najdeš model, který si s radostí vezmeš na řecký ostrov nebo na vlastní "Costa Del Balkon".

Japonky - ideální plážová a bazénová obuv

Hledáš lehkou a pohodlnou obuv na dovolenou? Ve tvém zavazadle nesmí chybět japonky. Odolné vůči vlhkosti a mechanickému poškození pantofle ti budou přínosem v mnoha situacích. Nejen na pláži, ale také ve sprše nebo u bazénu v hotelu. Ochrání tvé nohy před bakteriálními nebo plísňovými infekcemi, na které je zejména v létě snadné narazit! Nemůžeš najít ideální model mezi klasickými bazénovými pantoflemi? Sáhni po moderních japonkách, které můžeš nosit mnoha způsoby. Nejen se plavkovým oblečením, ale také s kraťasy nebo trochu elegantnějšími kousky jako jsou chinos nebo úzká sukně. Nevěříš, že takové spojení může vypadat dobře? Designéři stále odvážněji povzbuzují módní experimenty. Dámské japonky mohou být alternativou klasických sandálů na ploché podrážce i v situacích vyžadujících trochu formálnějšího oblečení.

Hladké nebo vícebarevné? S dovolenkovými potisky nebo bižuterními ozdobami? V našem obchodě najdeš široký výběr střihů pro milovnice klasického a originálního designu. Svůj oblíbený pár japonků snadno vložíš do příručního zavazadla a vezmeš si je na řecký ostrov nebo španělskou pláž. Budou tě doprovázet při opalování, procházkách po městech a večerních procházkách po pobřežních promenádách.

S čím nosit dámské japonky?

I když jsou japonky považovány především za bazénovou obuv, skvěle se hodí jako každodenní alternativa k lodičkám. Je to střih, který už několik sezón z módy nevychází. Japonky rády nosí celebrity a influencerky, kombinují je nejen s letními kousky garderoby. Japonky a chinosy? Pantofle a sako? Pokud pracuješ v módním nebo kreativním průmyslu, můžeš si dovolit trochu víc volnosti v každodenních stylizacích.

Dámské japonky vládnou nejen na ulicích největších světových metropolí, ale také na přehlídkových molech. V naší nabídce najdeš kromě klasických modelů se štíhlým popruhem také originální pantofle na platformě a japonky s efektním šněrováním, které připomínají klasické římské sandály. Je to nabídka pro ty dámy, které mají rády boty dobře přizpůsobené noze a při výběru letní obuvi klade důraz nejen na pohodlí nošení, ale také na efekt wow!

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
pixel