Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Mokasíny

Počet nalezeného zboží: 357

Dámské mokasíny – nepostradatelný prvek jaro-letních stylizací!

Hledáte boty na dovolenou, které se budou hodit k oběma vzdušným šatům boho styl a šortky ? Plánujete nákup bot do práce, které budete nosit nejen k dámskému obleku , ale i ke klasickým džínům a top? Vsaďte na měkké, tiché a pohodlné mokasíny . Jedná se o nejuniverzálnější typ obuvi, který nesmí v jarní / letní sezóně chybět ve vašem šatníku.

Na royalfashion.pl najdete boty v mnoha barvách a nejoblíbenějších dámských velikostech. Elegantní bílá, tlumená hnědá nebo třeba romantická modrá? Na našich stránkách si můžete objednat obuv, která se bude hodit k mnoha stylům: elegantní i ležérní. Milujete ploché boty, protože vám poskytují maximální pohodlí? Plánujete nosit mokasíny nejen do práce, ale i každý den? Objednejte si několik modelů a noste je podle libosti, jak k džínám, tak ke zmačkaným kalhotám. Postarali jsme se o to, aby náš obchod nedošel boty pro každý rozpočet. Díky nízkým cenám můžete volně experimentovat se svými oblíbenými kusy oblečení a vytvářet originální kombinace.

Stylové mokasíny z ekokůže

Mokasíny jsou boty, které byly navrženy pro ... muže. Naštěstí si tyto výjimečně tiché a pohodlné boty našly své stálé místo i v dámském šatníku. Mokasíny jsou nazouvací boty, které nemají šněrování. Díky tomu je lze rychle sundat a nasadit. Je to perfektní řešení pro lidi, kteří hledají praktickou výměnu obuvi. Perfektní např. řídit auto. Loafers jsou typickou městskou obuví, kterou najdete v ulicích největších světových metropolí a dokonce i na módních molech. Ženy, které vedou aktivní životní styl, po nich touží sáhnout.

V RoyalFashion se zaměřujeme na moderní materiály, které jsou výjimečně odolné a cenově dostupné. Proto jsou naše mokasíny vyrobeny z vysoce kvalitního plastu. Ekokůže je veganská alternativa k přírodní kůži. Syntetické materiály jsou odolné proti poškození a snadno se udržují v čistotě. Při správné péči a správném používání vydrží mnoho sezón. V naší prodejně najdete také obuv z eko semiše, která dokonale imituje přírodní kůži s charakteristickým chmýřím.

V naší prodejně najdete boty bez zdobení, pro milovníky nadčasové klasiky, i boty s decentními doplňky v podobě přezek, kamínků, třásní nebo ozdobných ražeb imitujících hadí kůži. Máme také prolamované mokasíny s ozdobnými výřezy.

Dámské mokasíny – s čím nosit?

Mokasíny jsou jedním z nejuniverzálnějších stylů obuvi. Hodí se k většině stylů, jak na každodenní, tak i formální. K dosažení požadovaného efektu je stačí zkombinovat s příslušnými kousky oblečení. Poradíme, jak na to!

  • Pro ležérní styling

Každodenní obuv by měla být především pohodlná. Plochý podpatek a charakteristické hranaté prsty zlepšují komfort nošení. Mokasíny jsou perfektním doplňkem k ležérnímu stylu. Hodí se ke klasickým roztrhaným džínům a bavlněným šortkám. Budou dobře fungovat téměř se všemi jarními a letními stylizacemi. Jsou jako stvořené na pláž, koncert pod širým nebem i prázdninovou procházku městem. Při výběru dámských mokasín pro každodenní použití můžete volit modely s ozdobnými střapci, které dodají stylingu dívčí šarm a sváteční atmosféru.

  • Pro elegantní styly

Máte ve své práci styl smart casual? Mokasíny budou perfektním doplňkem kancelářského stylu. Přední i zadní strana je krytá. Díky tomu, že neodhalují paty ani prsty, můžete je kombinovat s elegantními prvky oblečení, dokonce i s dámským oblekem! Dámské mokasíny z ekokůže se saténovým topem a kabátkem a bavlněné kalhoty vytvářející ležérní, ale elegantní pracovní outfit.

Hledáte perfektní boty na venkovní svatební obřad nebo víkendovou zahradní párty? Mokasíny můžete kombinovat s malými černými šaty, maxi šaty nebo boho sukní. Měkká a pohodlná obuv vám umožní hrát až do svítání na tanečním parketu a volně se pohybovat po trávě v případě venkovního obřadu. Pro elegantní stylizace volte obuv z hladké imitace kůže s ozdobnou sponou.

Levné mokasíny na www.royalfashion.pl

Hledáte pohodlné boty na jaro/léto? Vsaďte na nejmódnější obuv posledních sezón, tedy dámské mokasíny. Nabízíme mnoho možností platby a atraktivní ceny doručení (kurýrem nebo na odběrné místo). Spolupracujeme s důvěryhodnými kurýrními společnostmi. Díky tomu si můžete být jisti, že vaše objednávka k vám dorazí co nejdříve. Bez ohledu na to, zda si plánujete pořídit elegantní společenské boty nebo pohodlné boty na každodenní nošení, v našem internetovém obchodě najdete to, co hledáte. Zveme vás k rychlému a pohodlnému nákupu.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel