Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Tenisky

Počet nalezeného zboží: 140

Tenisky pro ženy - klasika streetwearu v moderním provedení na Royal Fashion

Ideální boty pro každodenní aktivity? Tenisky! Jsou to jedny z nejoblíbenějších stylů volnočasové obuvi. První boty s charakteristickou gumovou podrážkou, dlouhými tkaničkami a kulatou špičkou vznikly na počátku 20. století. Ačkoli byly navrženy s ohledem na profesionální sportovce, dnes lze plátěné tenisky spatřit na přehlídkových molech i na ulicích největších světových metropolí. Tenisky jsou základem volnočasových stylizací na jaře, v létě i na podzim. Tento střih si oblíbili módní návrháři a největší filmové a internetové hvězdy.

V obchodě Royal Fashion najdete široký výběr sportovní obuvi: od klasických zapínacích modelů po originální tenisky na platformě typu slip on. Hladké, prošívané a ozdobené bižuterií. Najděte si boty ve své velikosti pomocí možností filtrování a třídění. Nabízíme lehkou plátěnou obuv pro každou ženu za konkurenční ceny. Nezmeškejte novinky a sezónní výprodeje!

Klasické zapínací tenisky

Hledáte boty na každodenní stylizace v casual stylu? V obchodě Royal Fashion najdete klasické zapínací tenisky s vysokou klopkou. Boty jsou k dispozici v mnoha barvách: od bílé a černé po tmavě růžovou, tyrkysovou a fialovou. Pokud ráda měníte doplňky, dejte pozor, abyste v šatníku měla místo i na boty v různých barvách. Tenisky jsou skvělým doplňkem volnočasových stylizací s džíny v hlavní roli. Černé tenisky pro ženy jsou must-have v každém ženském šatníku. Můžete je kombinovat jak s tmavými, tak s jasnými kousky oblečení - s květovanou sukní nebo bavlněnými khaki kraťasy. Oblíbené tenisky můžete střídat se sportovní obuví.

Slip on tenisky

Na jaře a v létě jsou velmi populární tenisky bez tkaniček. Modely bez zapínání mají všitou elastickou gumičku, která usnadňuje obouvání a svlékání. Tenisky na ploché podrážce jsou ideální obuv pro řízení auta.

Slip on modely skvěle vypadají jak s sportovními, tak s trochu elegantnějšími kousky oblečení. Jsou to ideální volba pro milovnice smart casual stylu. Návrháři oblečení nás povzbuzují k módním experimentům a volnému kombinování různých kusů oblečení. Pokud neplatí přísný dress code ve vaší kanceláři, můžete si své oblíbené tenisky vzít do práce a kombinovat je s takovými kusy oblečení jako je košile, sako nebo tužková sukně.

Máte ráda doplňky ve stylu boho? V obchodě Royal Fashion najdete módní tenisky s prošívanými výstřižky, které vypadají skvěle s kousky oblečení ve vintage stylu. Je to nabídka pro ženy, které milují romantické stylizace, ale chtějí si zachovat pohodlí nošení. Slip on tenisky můžete nosit na boso nebo s tenkými nízkými ponožkami.

Tenisky pro ženy na jaro a léto

Které boty by neměly chybět ve vaší skříni na jaře a v létě? Tenisky! Jsou jedním z nejuniverzálnějších stylů obuvi. Lehké, pohodlné a nadčasové boty lze nosit téměř na každou příležitost. Jsou ideální volbou pro ženy, které se nejlépe cítí ve sportovních stylizacích.

Dokazujeme, že v teniskách můžete vypadat i žensky! V našem internetovém obchodě najdete boty, které skvěle ladí s letními šaty. Vaše oblíbené tenisky na platformě můžete nosit k "malé černé" a maxi sukním, vytvářejíce ležérní, ale zároveň sexy stylizaci.

Na jaře a v létě jsou nejvíce populární modely v světlých barvách, které skvěle ladí s letními stylizacemi. V našem obchodě najdete bílé tenisky pro ženy, které jsou skvělou základnou pro módní experimenty. Zvláště v létě doporučujeme obuv s nízkou nártovou výškou, která odhaluje kotník. Nízké tenisky můžete nosit se stopkami nebo na bosou nohu.

Originální tenisky na platformě

Ráda se odlišujete? Sázíte na originální doplňky, které dodávají stylizaci šťávu? V našem internetovém obchodě royalfashion.pl si můžete objednat stylové tenisky na platformě. Díky tlusté podrážce si můžete přidat pár centimetrů na výšku. Vysoké tenisky jsou hitem festivalových stylizací. Jsou nejen mimořádně módní, ale především pohodlné.

Vysoké tenisky pro ženy na podzim

Tenisky jsou ideální obuv pro podzimní stylizace. Můžete je kombinovat s prošívanou bundičkou nebo krátkým kabátkem. V naší nabídce najdete obuv s vysokou nártovou výškou a dalším zateplením, která se osvědčí během podzimních a zimních procházek. Na podzim vám zejména doporučujeme modely s tlustou podrážkou z vysoce kvalitního umělého materiálu. V podzimní a zimní sezóně jsou nejvíce populární modely v barvách jako je khaki, hnědá, modrá nebo černá. Alternativou k teniskám mohou být teplé a elegantní polobotky.

Jak si objednat ideální tenisky pro ženy na každodenní stylizace?

Zveme vás, abyste se seznámili s naším plným sortimentem v našem internetovém obchodě www.royal-fashion.cz, kde si můžete objednat tenisky pro každodenní aktivity. Nabízíme boty v nejoblíbenějších velikostech pro ženy a v mnoha stylech: od nezničitelné klasiky po nejmodernější potisky.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Oteplování
Clean
pixel