Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Džíny

Počet nalezeného zboží: 118

100 pár džínů

V šatníku každé z nás najdeme nadčasové džíny, bez ohledu na to, jaký je náš věk a jaký styl preferujeme v každodenním životě. Džíny jsou dlouhodobě nejoblíbenějším materiálem, ačkoli to je název druhu tkaniny, v běžném hovoru se také takto říká kalhotám. Džíny jsou nedílnou součástí dámského šatníku po celém světě, a s vhodnými doplňky můžeme vytvářet zajímavé a neotřelé outfity. Nejpopulárnější modely džínů:

Street wear - úzké džíny

Nejčastější střih kalhot na ulicích. Jsou úzké, těsně se přilepí na tělo, často je nazýváme jednoduše "trubkovými". Tento střih, ačkoli je nejoblíbenější, je také nejnáročnější. Špatně zvolený střih může zdůraznit všechny naše nedostatky, které nechceme vystavovat. Pokud chcete zúžit a prodloužit nohy, vsaďte na klasické podpatky. Pokud máte rádi volné, neformální outfity, zkombinujte je s dámskými mokasínami nebo pohodlnými balerínami. K podzimním stylizacím doporučujeme, abyste k těmto kalhotám zvolila kotníkové boty nebo klasické šněrovací kozačky. Na jaře a na podzim doporučujeme ploché kotníkové boty, kotníkové boty na klínku a samozřejmě sportovní obuv.

Boyfriend džíny - městský styl

Boyfriend džíny jsou nejvolnějším střihem džínů. Pokud jste příznivci městského volna, bude tento střih pro vás stvořený! Charakteristickým znakem těchto kalhot je jejich šířka a velká "postříkaná" místa na stehnech a pod koleny, která mohou naznačovat opotřebení - nic však není dál od pravdy. Tento model kalhot je pohodlný a především nezávazný. K boyfriend džínám budou skvěle vypadat nadčasové bílé tenisky, semišové kotníkové boty nebo šněrovací boty.

Džíny s vysokým pasem

Tímto doporučujeme dívkám, které chtějí zakrýt vystupující bříško nebo zakrýt nechtěné záhyby - a to vše díky vysokému pasu. Navíc díky tomuto rozhodnutí můžeme vizuálně zúžit a prodloužit nohy, zvednout zadek a zdůraznit pas. Jedním slovem dokáží udělat zázraky! :) Při výběru džínů s vysokým pasem nemusíme zbytečně řešit výběr obuvi, každý typ k nim bude ladit: vysoké podpatky, ploché sandály, kotníkové boty nebo kozačky.

Džíny ze 90. let

Jako víte, móda se ráda vrací, takže není divu, že se vrátily oblíbené džíny s rozšiřujícími se nohavicemi zvané "zvonovky", které byly populární v 90. letech. Vyznačují se přiléhavým horním dílem a rozšiřující se nohavicí směrem dolů. S tímto typem džínů se skvěle hodí boho stylizace. Při výběru těchto kalhot si vyberte kotníkové boty, nejlépe na vysokém sloupcovém podpatku s špičatou špičkou. Džíny s "potrhanými" nohavicemi. Takzvané frayes džíny. Na regálech obchodů můžeme rozeznat dva druhy - jemně "roztrhané" a ty více "přetrhané".

Návrat na
Sizes
  • Spodnie
    Clean
Barva
Clean
Cena
-
pixel