Přidávání produktů, které se vám líbí a které si chcete koupit později.

Boty bez zateplení

Počet nalezeného zboží: 290

Nejmodernější jarní kotníkové boty bez podšívky

Kotníkové boty patří mezi nejoblíbenější styly dámské obuvi. Hodí se ke téměř každému outfitu, jak k volnočasovému, tak elegantnímu. Ačkoliv se liší výškou hřídelky, použitými materiály, výškou podpatku, tvarem špičky, zapínáním, barvami a detaily, spojuje je jedno: pohodlí při nošení. V našem internetovém obchodě najdete široký výběr kotníkových bot na každou příležitost: do práce, na nákupy a jarní procházku se psem. Máme mnoho zajímavých návrhů pro ženy, které milují minimalistické, decentní stylizace, stejně jako pro ženy, které se rády baví módou. Najděte si styl, který si zamilujete!

Hledáte elegantní jarní boty s vysokým podpatkem? Nebo sháníte neocieplené kotníkové boty na každý den? Pokud nemáte čas prozkoumat celou nabídku našeho obchodu, použijte pohodlné filtry nad produkty. Díky nim rychle najdete boty ve své velikosti a oblíbené barvě. Máte omezený rozpočet? Určete rozsah cen, které vás zajímají. Ceny v našem obchodě vás mile překvapí!

Stojí za to si objednat neocieplené botky na jaro?

Ačkoliv kotníkové boty si největší popularitu užívají v podzimně-zimní sezóně, nic nebrání tomu, abyste je nosili i na jaře. V naší nabídce najdete mnoho modelů bez podšívky, které se skvěle hodí jak na chladné jarní rána, tak teplejší odpoledne. Kotníkové boty patří mezi nejvšestrannější styly. Skvěle vypadají s elegantními saka i sportovními mikinami. Hodí se jak pro teenagerky, tak pro zralé ženy. Jsme si jisti, že v našem obchodě snadno najdete model, který si doladíte k vašemu šatníku a vaší osobnosti.

Nabízíme jarní kotníkové boty z veganské ekokože a textilních materiálů. Jsou to materiály, které se ideálně hodí pro jarní podmínky. Syntetická kůže dokonale imituje přírodní kůži, ale nevyžaduje tolik údržby. Milujete semiš? V obchodě Royal Fashion najdete boty z eko semiše, které imitují příjemný dotek chlupaté povrchové vrstvy charakteristické pro přírodní kůži bez povrchového zpracování. Hitem jarních stylizací jsou také lakované boty, které skvěle ladí s outfitem pro speciální příležitosti.

Naše zákaznice s radostí sáhají po jarních kotníkových botách z textilních materiálů, které zajišťují správnou úroveň prodyšnosti, což je zvláště důležité pro obuv na jaro/léto. Lehká plátnková obuv je vhodná na pláž, procházky po městě a dovolenou. Podrážka v naší obuvi je vyrobena z kvalitního odolného umělého materiálu. Jarní kotníkové boty jsou navrženy pro ženy, které milují módu a pohodlí.

S čím nosit jarní botky?

Víme, že naše zákaznice milují hrát si s módou. Proto nabízíme jarní dámské botky v mnoha barvách: od klasické černé po módní fialovou. Máme také širokou škálu pastelových modelů. V našem obchodě nechybí botky v nejvíce univerzálních barvách, jako je hnědá, šedá, bílá a béžová. Nabízíme boty s tkaničkami i bez nich. Modely bez tkaniček mají elastickou gumu pro snadné obouvání.

Botky bez ocieplenia jsou skvělým doplňkem festivalových stylizací. Originální boty na silné platformě s drážkami skvěle vypadají s maxi šaty v boho stylu, sláměnými klobouky a krátkými topy s frčícími detaily. Na teplejší dny vřele doporučujeme stylové a pohodlné mokasíny.

Ploché botky bez ocieplenia jsou stylovým doplňkem k džínovým kraťasům, haremovým kalhotám (také nazývaným aladin), nebo legínám. Mohou být nošeny s oblíbeným tričkem, topem nebo mikinou typu hoodie.

Ale to není konec možností! Elegantní jarní botky z imitace kůže, které najdete v naší nabídce, se skvěle hodí k tužkové sukni, košili a saku. Boty na vysokém podpatku můžete nosit s dámským oblekem a šaty v empírovém stylu. Tyto samé botky můžete obléknout do práce nebo na speciální událost, například na svatbu kamarádky. Hledáte něco více klasického? V naší nabídce najdete také stylové lodičky.

Nejoblíbenější typy jarních dámských bot Botky na ploché podrážce

Při výběru volnočasové obuvi se řídíte především pohodlím nošení? Pokud ano, zamilujete si naše jarní botky na ploché podrážce. Postarali jsme se o to, aby v naší nabídce nechyběly modely, které skvěle vypadají jak s džíny, tak se vzdušnými boho šaty.

Botky bez ocieplenia na sloupku

Sloupek je alternativou klasického jehlového podpatku. Pokud milujete vysokou obuv, ale necítíte se dostatečně pohodlně na tenkém podpatku, sáhněte po botkách na jarní sloupku. Jarní botky bez ocieplenia na sloupku jsou k dispozici v různých provedeních, včetně vysokého hřídelu nebo výřezy, které svůdně odhalují kotníky.

Botky na platformě

Hrubá platforma s drážkami je hitem volnočasových stylizací. Je to volba pro ženy, které milují odvážné doplňky ve stylu glam rock. Jarní stylizace je také populární vysoká obuv na silné podrážce! 

Kde koupit jarní botky bez ocieplenia?

Hledáte ideální boty na dlouhé jarní procházky? Nebo plánujete koupit módní boty na koncert? Jarní dámské botky v nejoblíbenějších velikostech můžete objednat online. Nakupujte pohodlně z domova. Produkt, který jste zakoupili, neodpovídá vašim očekáváním? Máte možnost vrátit zboží až do 365 dnů od zakoupení. V našem obchodě najdete nadčasové styly a nejmodernější potisky.

Návrat na
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
Oteplování
Clean
Zobrazit všechny filtry
pixel